Τώρα που το καλοκαίρι έχει κατακλείσει κάθε εγκεφαλικό ανθρώπινο κύτταρο η εύκολη και γρήγορη διακόσμηση με οικονομικά αντικείμενα είναι ότι πιο δημιουργικό. Για τη διακόσμηση των τοίχων σας τουλάχιστον μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά με τα πιο εύκολα υλικά να φτιάξετε αυτό που σας προτείνουμε.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Μερικά παλιά σας φωτογραφικά καδράκια με σκαλιστό διακοσμητικό πλαίσιο (αν δεν έχετε μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη διακόσμησης για το σπίτι σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές)
  • Ένα κομμάτι λινάτσα (θα βρείτε σε καταστήματα με υφάσματα – η διάσταση του υφάσματος θα εξαρτηθεί από την ποσότητα των κατασκευών και τα μεγέθη των κορνιζών)
  • Σπρέι χρώματος λευκού (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία)
  • Μπιστόλι θερμικής κόλλας και στικ κόλλας
  • Διακοσμητικά κοχύλια, αστερίες και ότι άλλο έχει να κάνει με τη θάλασσα και σας αρέσει (αν δεν έχετε στην κατοχή σας από παλιές εξορμήσεις και βόλτες στις παραλίες θα βρείτε σε καταστήματα με είδη διακόσμησης για το σπίτι και τον κήπο)

Αναβαθμίστε τη Διακόσμηση με Δύο Οικονομικά και Καλοκαιρινά Υλικά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος κοχλιού ή αστερία αρκεί τα μεγέθη τους να είναι αναλογικά ίσα με αυτά της κορνίζας που θα τα τοποθετήσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος κοχυλιού ή αστερία αρκεί τα μεγέθη τους να είναι αναλογικά ίσα με αυτά της κορνίζας που θα τα τοποθετήσετε.

Πώς θα το κάνετε Αφαιρέστε την πλάτη της κορνίζας και σε έναν ανοιχτό χώρο ψεκάστε με το σπρέι χρώματος το πλαίσιο αυτής. Ιδανικά μπορείτε να βάψετε τα κοχύλια και τους αστερίες με το σπρέι χρώματος αν το χρώμα τους δεν είναι από την αρχή λευκό. Όσο θα περιμένετε να στεγνώσει το πλαίσιο της κορνίζας, ντύστε την πλάτη αυτής με ένα κομμάτι λινάτσας το οποίο θα το κόψετε λίγο πιο μεγάλο από τις διαστάσεις της (φάρδους και μήκους) έτσι ώστε όσο τμήμα του υφάσματος περισσεύει θα πρέπει να το γυρίσετε από την πίσω μεριά και να το κολλήσετε με τη βοήθεια του θερμικού πιστολιού κόλλας.

Τοποθετήστε σε συστάδες τα καδράκια και φτιάξτε μια μικρή έκθεση οστρακοειδών στους τοίχους σας.

Τοποθετήστε σε συστάδες τα καδράκια και φτιάξτε μια μικρή έκθεση οστρακοειδών στους τοίχους σας.

Στη συνέχεια κολλήστε τα διακοσμητικά πάνω στην πλάτη της κορνίζας και συναρμολογήστε τη και πάλι με το πλαίσιό της. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε! Τώρα μπορείτε να φτιάξετε όσα καλοκαιρινά διακοσμητικά καδράκια θέλετε και με αυτά να διακοσμήσετε τους τοίχους του σπιτιού ή και της βεράντας σας.