Η μπογιά μαυροπίνακα μπορεί να δείξει πολύ όμορφη σε έναν χώρο και να τον μεταμορφώσει με ελάχιστα χρήματα.

Μπορείτε να βάλετε τη συγκεκριμένη μπογιά στο παιδικό δωμάτιο, στο σαλόνι ή και στην κουζίνα σας. Πριν κάνετε, όμως, κάτι τέτοιο απλά διαβάστε παρακάτω.

Τσεκάρετε την υφή του τοίχου σας. Αν ο τοίχος σας δεν είναι ομοιογενής τότε θα είναι δύσκολο να απλώσετε την μπογιά μαυροπίνακα. Φροντίστε να τον λειάνετε αν δεν είναι λείος πριν τον βάψετε.

μαυροπίνακα

Είναι μια πολύ ωραία διακοσμητική παρέμβαση.

Θα χρειαστεί να κάνετε δύο περάσματα στον τοίχο σας. Όσο πιο πολλά περάσματα κάνετε τόσο πιο τέλειο θα είναι το αποτέλεσμα και τόσο πιο λείος θα δείχνει ο μαυροπίνακάς σας. Κάποιοι λένε ότι έχουν χρειαστεί 4 στρώσεις για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρέπει να την αφήσετε να στεγνώσει 3 μέρες. Πριν χρησιμοποιήσετε έναν τοίχο-μαυροπίνακα θα πρέπει να έχουν περάσει 3 μέρες από το βάψιμό του. Αφού περάσουν οι 3 μέρες τρίψτε κιμωλία σε όλο τον τοίχο και σβήστε την με μια στεγνή πετσέτα. Μόλις κάνετε κι αυτό ο μαυροπίνακάς σας είναι έτοιμος για χρήση.

μαυροπίνακα

Με λίγη μπογιά μαυροπίνακα μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Η μπογιά μαυροπίνακα μπορεί να είναι σε ό,τι χρώμα θέλετε! Ο μαυροπίνακάς σας δεν χρειάζεται να είναι μαύρος. Μπορείτε να επιλέξετε ότι χρώμα μπογιάς θέλετε.

Πρόγραμμα ανταμοιβής !