Με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς:

● Για μεταφορές χρημάτων από Πειραιώς προς Πειραιώς δεν υπάρχουν τραπεζικά έξοδα.

● Για μεταφορές χρημάτων προς Πειραιώς από άλλες Τράπεζες: τα τραπεζικά έξοδα (προμήθειες κλπ) επιβαρύνουν τον καταθέτη.
Για να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω e-banking άλλης τράπεζας χρειάζεται να επιλέξετε το πεδίο “Επιβάρυνση με τα έξοδα όλων των τραπεζών – ένδειξη (OUR)”.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
● Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στα πεδία “Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής” ή “Αιτιολογία (για τον δικαιούχο)” στο ebanking ή στο καταθετήριο.

Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας είναι η 690738 , θα πρέπει να γράψετε “690738 ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ” (μπροστά τον αριθμό παραγγελίας και μετά το Επίθετο Όνομα). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ακόμα πιο γρήγορα και σωστότερα η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να γίνει προεξόφληση της παραγγελίας σας τραπεζικά, αυτό πρέπει να γίνει το αργότερο μια ημέρα ΠΡΙΝ την αποστολή της.

Αριθμός Λογαριασμού: 6616-135526-765

IBAN: GR5701716160006616135526765

SWIFT CODE: PIRBGRAA

Δικαιούχος: ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ

● Μετά την κατάθεσή σας, για να προχωρήσει η παραγγελία σας, πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης, για να ετοιμαστεί πιο γρήγορα η παραγγελία σας.

Με χρέωση της Χρεωστικής/Πιστωτικής σας Κάρτας:
 

Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Κατά την επιλογή του εν λόγω τρόπου πληρωμής και έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο eshop μας,

θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site της τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Η μεταφορά αυτή πραγματοποιείται για λόγους ασφάλειας.

Παραλαβή από το Κατάστημα:
 

Σε περίπτωση που επιλέξετε Παραλαβή από το Κατάστημα μόλις το προϊόν είναι έτοιμο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να γίνει η συνεννόηση της παράδοσης.

 Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας κατά την παραλαβή του από το Κατάστημα μας είτε και με προκατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας μέσω e-banking.

*Για μεταφορές χρημάτων προς Πειραιώς από άλλες Τράπεζες: τα τραπεζικά έξοδα (προμήθειες κλπ) επιβαρύνουν τον καταθέτη. Για να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω e-banking άλλης τράπεζας χρειάζεται να επιλέξετε το πεδίο “Επιβάρυνση με τα έξοδα όλων των τραπεζών – ένδειξη (OUR)”.